Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın bapsı; in katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kanatlar içinde şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Yangın Kapısı Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu konum dirilik kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak kötüda yan alan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı kabilinden yangın kapısı şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangın kapısı yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page